Opinie – badania kierowców

Opinie klientów, którzy skorzystali z usług Pracowni Psychologicznej w Szczecinie m.in. w zakresie badania dla kierowców. Prosimy o zapoznanie się z komentarzami lub wyrażenie własnej opinii o naszych usługach poprzez formularz znajdujący się na dole strony.

Nadesłane opinie:

  • Autor: marzena, Data: 02.11.2014

    bardzo fajny gabinet, centrum miasta, czysto i szybko

  • Autor: Lync, Data: 29.11.2014

    Szybko fachowo sprawnie

  • Autor: Mirek W., Data: 15.12.2014

    Bardzo szybko sprawnie i fachowo tłumaczy wszystko gorąco polecam

  • Autor: adam, Data: 10.01.2015

    nowoczesny sprzęt, fajne podejście, bez stresu

  • Autor: Weronika, Data: 28.01.2015

    Jak psychotesty dla kierowców to tylko u Pani Marty!

  • Autor: Stachu, Data: 02.02.2015

    potwierdzam opinie – super!

  • Autor: don.pas, Data: 11.04.2015

    badania odbywaja sie na nowoczesnym komputerze super sprawa i szybko

  • Autor: OlaB, Data: 03.05.2015

    Pani Marta to bardzo sympatyczna, młoda osoba, a przy tym rzeczowa i profesjonalna

  • Autor: andre, Data: 19.05.2015

    polecam

  • Autor: robert, Data: 02.06.2015

    szybko i nowocześnie

  • Autor: Bartosz K., Data: 22.06.2015

    widać, że technika w końcu poszła do przodu, komputerowe testy są rewelacyjne to nie to samo co zabytkowe relikty na refleks, na których do tej pory miałem „przyjemność” robić badania

  • Autor: Małgorzata, Data: 13.07.2015

    Dziękuję za sprawnie przeprowadzone badanie

  • Autor: Luter, Data: 14.07.2015

    Jestem kierowcą zawodowym z 20 letnim stażem, robiłem już dużo takich badań, ale tak szybko i nowocześnie pierwszy raz. Będę wracał

  • Autor: H.K., Data: 23.07.2015

    Potwierdzam. Polecam.

  • Autor: Grześ, Data: 06.08.2015

    moje badanie trwało z 50 minut! nie zdążyłem się zorientować i po wszystkim

  • Autor: Teresa Lubicz, Data: 01.09.2015

    kolejne badania tylko u Pani Marty

  • Autor: KamikEs, Data: 02.09.2015

    bardzo miła i sympatyczna psycholożka

  • Autor: Sylwia Wicińska, Data: 14.12.2015

    Czytałam opinie przed podjęciem decyzji o wyborze miejsca, w którym musiałam zrobić badania. Trochę z niedowierzaniem pojechałam na Lubicką. Na miejscu zastałam młodą, miłą dziewczynę, która zaproponowała mi kawę! Wszystko dokładnie wyjaśniła i zaprosiła do stanowiska komputerowego, na którym odbyły się badania. Gratuluję podejścia! Następnym razem kiedy będę musiała zrobić badania przyjadę tam w ciemno, dziękuję.

  • Autor: Adrian, Data: 17.02.2016

    super

  • Autor: REX, Data: 22.02.2016

    Faktycznie szybko

  • Autor: Bogdan, Data: 18.03.2016

    pełen profesjonalizm.

  • Autor: ok, Data: 19.03.2016

    jest ok

  • Autor: Ewelina, Data: 05.04.2016

    Dla mnie tak powinny wyglądać wszystkie badania

  • Autor: Paweł, Data: 29.04.2016

    szybciej sie chyba nieda 🙂

  • Autor: Julia Z., Data: 12.05.2016

    Wybrałam się tam za namową koleżanki, zgadzam się z opiniami

  • Autor: Antoni, Data: 03.06.2016

    moja firma ma podpisaną umowę w innym miejscu i bardzo ubolewam nad tym!

  • Autor: paweł, Data: 10.07.2016

    Rewelacja, miło przyjemnie, szybko!

  • Autor: greg, Data: 19.08.2016

    Czas badań faktycznie błyskawiczny

  • Autor: Wojtek, Data: 28.08.2016

    Badania komputerowe to norma na zachodzie. Nie wiem czym się tak zachwycanie, jest tak jak powinno być tylko polki ładniejsze 😉

  • Autor: Paula, Data: 18.09.2016

    Super, dziękuję!

  • Autor: tada, Data: 26.09.2016

    Potwierdzam panujące tu nastroje

  • Autor: Dosia, Data: 29.09.2016

    szybkość badania to niewątpliwie duży atut

  • Autor: Adam, Data: 06.10.2016

    Badania komputerowe są świetne

  • Autor: Jan, Data: 18.10.2016

    Teraz mogę robić te durne badania bez końca! Jak mus to mus, ale wybiore tylko przez komputer

  • Autor: Aga Nowak, Data: 29.10.2016

    dobry dojazd, czysto, szybko

  • Autor: Tomasz, Data: 02.11.2016

    Bardzo rzetelnie, sprawnie i przede wszystkim szybko super Pani psycholog

  • Autor: Topas, Data: 10.11.2016

    Świetna Pani Psycholog spokojna ciepła wszystko wytłumaczy miły głos aż człowiek przestaje się bać badania polecam

  • Autor: Lucjan, Data: 11.11.2016

    Wczoraj byłem na badaniach totalnie mnie zaskoczyło kilka faktów jakość usług rzeczowa konkretna Psycholożka, a tak krótkiego badania jeszcze nigdy nie miałem a ponawiam co 5 lat wiec wiem co pisze tu spędziłem 1 godzinę w innych miejscach 3,4. Dziękuje raz jeszcze mega zaskoczony pozytywnie Pania

  • Autor: Wojtek, Data: 21.11.2016

    czysto, przestronnie, sprawnie

  • Autor: daras, Data: 02.12.2016

    takiego badania jeszcze nie miałem, wszystko przed komputerem, o wiele szybciej niż tradycyjnie

  • Autor: Joanna K., Data: 08.12.2016

    Przemiła atmosfera, dziękuję serdecznie

Dodaj własną opinię:

Autor:
E-mail:
  Adres e-mail nie zostanie opublikowany
 
Opinia: